keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vuodenvaihteen myrskyt tuovat tullessaan uuden presidentin joka toivottavasti ei ole kurttuotsainen koko kansan korsteeni Sauli Niinistö


Pahaenteisesti myrsky tekee tuhojaan metsissä ja kaupungeissa. Kuulostaa pahaenteiseltä, ei se sitä kuitenkaan ole, kunhan vähän vihmoo. Pahempiakin uutisia luonnonvoimista on kuultu maailmalta. Ennustaako myskytuuli ensivuodelle muutoksia, kenties nämä ovat ne paljon puhutut muutosten tuulet jotka puhaltavat.

Suomessa ainakin presidentti vaihtuu ja toivottavasti myrskytuulet eivät tuo jytkyä tullessaan. Ehkä tämä on aiheeton pelko, koska Sauli Niinistö on säilyttänyt ennakkoäänissä eron muihin ehdokkaisiin. Uskomatonta kyllä Niinistö on täysin laimeilla mielipiteillä ja mitättömillä lausunnoillaan säilyttänyt pääkallopaikan uskollisesti. Ehkä presidentin tärkeimmät ominaisuudet kumpuavat juuri julkisuuskuvasta jonka hän antaa medialle. Onhan näitä nähty muualtakin, milloin Putin on metsästämässä jo valmiiksi rauhoitettua riistaa ja Obama pelaamassa koripalloa jeesjees miehiä vastaan ketkä eivät varmasti uskalla voittaa Herra Presidenttiä. Suomen oma Saukki hoitaa taas julkisuuskuvaa rullaluistelemalla kerran kesässä kun Hymy tai joku muu turha lehti sattuu kamerojen kanssa paikalle. Tässä tulos johon on päästy PR ihmisten miljoonilla rakentamalla julkisuuskuvalla. Kamoon..eihän tällaisesta kurttuotsaisesta korsteenista saa coolia tekemälläkään. Niin, ja välillä Saukki näyttäytyy Suomen Palloliiton tehtävissä vaikka kaikki yhtään futista tuntevat tietävät varsin hyvin, ettei hänellä ole minkään maailman käsitystä futiksesta. Täytyy sanoa että Tuomas Kyröä lainaten kyllä minä niin mieleni pahoitin kun kuulin että Jörn Donnerkin on lähtenyt Saulin kelkkaan. Vanha mielipidevaikuttaja joka aikoinaan nousi Helsingin kaupunginvaltuustoon vasemmistoliittoa edeltäneen SKDL:n listoilta. Näemmä mies taipuu vanhetessaan yhä enemmän oikealle.

Saattaa olla että presidentin vaalien toisella kierroksella kirkkovene tai aku ankka tulevat saamaan vähintään yhden äänen lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti